Кратки страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. (истор) ‎Викимедија движење ‎[51 бајт]
 2. (истор) ‎Gangster ‎[62 бајти]
 3. (истор) ‎Тони Ристовски ‎[63 бајти]
 4. (истор) ‎Игор Димов ‎[67 бајти]
 5. (истор) ‎Снежана Штрковска ‎[126 бајти]
 6. (истор) ‎Проекти ‎[169 бајти]
 7. (истор) ‎Билтен ‎[351 бајт]
 8. (истор) ‎2012.01.12. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“ ‎[472 бајти]
 9. (истор) ‎Board Decision from 15 July 2013 ‎[476 бајти]
 10. (истор) ‎2010.12.11. Канал 103 емисија во живо ‎[512 бајти]
 11. (истор) ‎2011.10.10. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“ ‎[529 бајти]
 12. (истор) ‎Регистрација на Викимедија Македонија во ЦРМ ‎[532 бајти]
 13. (истор) ‎2012.01.04. Сител ТВ, „Се повеќе статии на македонски јазик на Википедија“ ‎[600 бајти]
 14. (истор) ‎2011.10.10. МТМ Телевизија, гостување во програма ‎[619 бајти]
 15. (истор) ‎2012.03.30. Обука на Економски факултет - Скопје ‎[729 бајти]
 16. (истор) ‎2011.01.15. Канал 103, гостување во отворена радио емисија ‎[810 бајти]
 17. (истор) ‎Завршна сметка за 2010 ‎[845 бајти]
 18. (истор) ‎Презентација на македонската Викизаедница на DIY фестивал ‎[855 бајти]
 19. (истор) ‎2011.01.18. Предавање за Википедија ‎[856 бајти]
 20. (истор) ‎2011.01.25. WMIL - Wikipedia 10th Anniversary Commemorative Postmark ‎[866 бајти]
 21. (истор) ‎Контакт ‎[894 бајти]
 22. (истор) ‎Деловодна книга/2013 ‎[936 бајти]
 23. (истор) ‎GLAM ‎[943 бајти]
 24. (истор) ‎2012.02.23 Open Wiki GLAM of Serbia 2012 ‎[951 бајт]
 25. (истор) ‎2010.11.23. Предавање за Википедија ‎[975 бајти]
 26. (истор) ‎Copyright vs. Community, Richard Stallman in Skopje ‎[979 бајти]
 27. (истор) ‎2011.10.13. Македонско радио, Радио Скопје, гостување во контактна емисија ‎[989 бајти]
 28. (истор) ‎Завршна сметка за 2011 ‎[1.082 бајти]
 29. (истор) ‎2011.01.26. „Галерија 7“ - „Вистината според Википедија“ ‎[1.099 бајти]
 30. (истор) ‎2011.04.09. Предавање на Економскиот институт ‎[1.106 бајти]
 31. (истор) ‎Потпретседатели на Викимедија Македонија ‎[1.132 бајти]
 32. (истор) ‎2013.02.11 Презентација на Википедија и останатите проекти пред учениците од О.У. Христо Узунов ‎[1.147 бајти]
 33. (истор) ‎Регионални и стручни одбори на Викимедија Македонија ‎[1.239 бајти]
 34. (истор) ‎2010.07.09.Присуство на Викиманија 2010 ‎[1.320 бајти]
 35. (истор) ‎Завршна сметка за 2012 ‎[1.323 бајти]
 36. (истор) ‎2010.12.01. Учество на конференцијата е-society.mk 2010 ‎[1.332 бајти]
 37. (истор) ‎2012.01.27. Finance meeting во Париз ‎[1.474 бајти]
 38. (истор) ‎Надзорен одбор на Викимедија Македонија ‎[1.475 бајти]
 39. (истор) ‎2010.12.03. Предавање за Википедија и Викимедија Македонија ‎[1.594 бајти]
 40. (истор) ‎2011.09.06. Ден за придонес на Википедија во организација на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово и во Скопје ‎[1.711 бајт]
 41. (истор) ‎Претседател на Викимедија Македонија ‎[1.775 бајти]
 42. (истор) ‎2011.04.08. Обука во Велес за користење на медија вики софтверот ‎[1.808 бајти]
 43. (истор) ‎2012.07.12 Хаклаб КИКА, python, pywikipedia, бот ‎[1.815 бајти]
 44. (истор) ‎2011.04.16. Обука во Скопје за користење на медија вики софтверот ‎[1.846 бајти]
 45. (истор) ‎Во медиумите ‎[1.873 бајти]
 46. (истор) ‎2011.03.25. Викимедија Конференција во Берлин ‎[1.923 бајти]
 47. (истор) ‎2012.01.15. Вики средба, Менада, Стара Чаршија ‎[1.995 бајти]
 48. (истор) ‎Деловодна книга/2010 ‎[2.217 бајти]
 49. (истор) ‎2013.02.28 Презентација за Википедија и останатите проекти на Викимедија со обука за уредување ‎[2.218 бајти]
 50. (истор) ‎Викиманија 2013 ‎[2.247 бајти]

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).