Најстари статии

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 17:59, 16 ноември 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Сл. весник / РМ / 2010 / 16 - Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (15:36, 4 октомври 2010)
 2. Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (15:37, 4 октомври 2010)
 3. Регистрација на Викимедија Македонија во ЦРМ‏‎ (12:42, 3 декември 2010)
 4. Присуство на Викиманија 2010/целосен извештај‏‎ (13:58, 3 декември 2010)
 5. Презентација на македонската Викизаедница на DIY фестивал‏‎ (14:40, 3 декември 2010)
 6. Викимедија Македонија/2010/Измени на Статут‏‎ (17:48, 12 декември 2010)
 7. Сл. весник / РМ / 1998 / 31 - Закон за здруженија на граѓани и фондации‏‎ (00:00, 22 декември 2010)
 8. Сл. весник / РМ / 2007 / 29 - Закон за здруженија на граѓани и фондации (изменување и дополнување)‏‎ (00:05, 22 декември 2010)
 9. 2010.07.09.Присуство на Викиманија 2010‏‎ (13:53, 22 декември 2010)
 10. Регионални и стручни одбори на Викимедија Македонија‏‎ (13:56, 27 декември 2010)
 11. Контакт‏‎ (14:46, 27 декември 2010)
 12. Статут на Викимедија Македонија‏‎ (10:39, 2 јануари 2011)
 13. 2010.12.01. Учество на конференцијата е-society.mk 2010‏‎ (06:53, 10 јануари 2011)
 14. 2010.12.03. Предавање за Википедија и Викимедија Македонија‏‎ (06:54, 10 јануари 2011)
 15. 2010.12.11. Канал 103 емисија во живо‏‎ (06:54, 10 јануари 2011)
 16. Copyright vs. Community, Richard Stallman in Skopje‏‎ (06:56, 10 јануари 2011)
 17. Национална политика за слободен софтвер‏‎ (06:58, 10 јануари 2011)
 18. 2010.11.23. Предавање за Википедија‏‎ (06:59, 10 јануари 2011)
 19. 2011.01.18. Предавање за Википедија‏‎ (23:27, 20 јануари 2011)
 20. Билтен‏‎ (11:51, 22 јануари 2011)
 21. 2011.01.25. WMIL - Wikipedia 10th Anniversary Commemorative Postmark‏‎ (22:48, 25 јануари 2011)
 22. 2011.01.26. „Галерија 7“ - „Вистината според Википедија“‏‎ (20:25, 26 јануари 2011)
 23. Финансиски план за 2011‏‎ (17:16, 22 февруари 2011)
 24. 2011.04.08. Обука во Велес за користење на медија вики софтверот‏‎ (15:18, 6 април 2011)
 25. 2011.04.09. Предавање на Економскиот институт‏‎ (17:18, 7 април 2011)
 26. 2011.04.01. Обука во Дебар за користење на медија вики софтверот‏‎ (07:21, 9 април 2011)
 27. 2011.04.16. Обука во Скопје за користење на медија вики софтверот‏‎ (14:50, 16 април 2011)
 28. Соопштение за јавноста 03.05.2011.‏‎ (16:08, 13 мај 2011)
 29. 2011.03.25. Викимедија Конференција во Берлин‏‎ (00:12, 17 јуни 2011)
 30. 2011.09.06. Ден за придонес на Википедија во организација на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово и во Скопје‏‎ (23:27, 5 септември 2011)
 31. Проекти‏‎ (23:31, 28 септември 2011)
 32. 2011.10.10. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“‏‎ (22:44, 11 октомври 2011)
 33. 2011.10.10. МТМ Телевизија, гостување во програма‏‎ (22:54, 11 октомври 2011)
 34. 2011.01.15. Канал 103, гостување во отворена радио емисија‏‎ (19:06, 12 октомври 2011)
 35. 2011.10.13. Македонско радио, Радио Скопје, гостување во контактна емисија‏‎ (19:09, 12 октомври 2011)
 36. Соопштение за јавноста по повод 50.000 статии на Википедија на македонски јазик‏‎ (19:04, 16 октомври 2011)
 37. Програмски план за 2012‏‎ (18:49, 23 октомври 2011)
 38. Финансиски план за 2012‏‎ (12:32, 24 октомври 2011)
 39. Деловодна книга/2011‏‎ (19:42, 30 октомври 2011)
 40. Надзорен одбор на Викимедија Македонија‏‎ (21:58, 27 ноември 2011)
 41. Деловодна книга/2009‏‎ (22:30, 27 ноември 2011)
 42. Деловодна книга/2010‏‎ (22:30, 27 ноември 2011)
 43. Завршна сметка за 2010‏‎ (16:25, 13 декември 2011)
 44. 2012.01.04. Сител ТВ, „Се повеќе статии на македонски јазик на Википедија“‏‎ (21:54, 4 јануари 2012)
 45. 2012.01.12. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“‏‎ (19:41, 12 јануари 2012)
 46. 2011.01.15. Јубилеј 10 години Википедија‏‎ (19:51, 12 јануари 2012)
 47. 2012.01.15. Вики средба, Менада, Стара Чаршија‏‎ (19:56, 12 јануари 2012)
 48. 2011.10.06. Викимедија Македонија со поддршка на вики заедницата на it.wikipedia.org‏‎ (20:10, 17 јануари 2012)
 49. 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org‏‎ (02:21, 20 јануари 2012)
 50. 2012.01.23. Викиманија 2012, аплицирање за стипендија.‏‎ (09:35, 26 јануари 2012)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).