Страници без меѓујазични врски

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните страници немаат врски до други јазични верзии.

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 18:22, 4 јули 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. 2010.07.09.Присуство на Викиманија 2010
 2. 2010.11.23. Предавање за Википедија
 3. 2010.12.01. Учество на конференцијата е-society.mk 2010
 4. 2010.12.03. Предавање за Википедија и Викимедија Македонија
 5. 2010.12.11. Канал 103 емисија во живо
 6. 2010.12.25. Годишно Собрание на Викимедија Македонија
 7. 2011.01.15. Јубилеј 10 години Википедија
 8. 2011.01.15. Канал 103, гостување во отворена радио емисија
 9. 2011.01.18. Предавање за Википедија
 10. 2011.01.25. WMIL - Wikipedia 10th Anniversary Commemorative Postmark
 11. 2011.01.26. „Галерија 7“ - „Вистината според Википедија“
 12. 2011.03.25. Викимедија Конференција во Берлин
 13. 2011.04.01. Обука во Дебар за користење на медија вики софтверот
 14. 2011.04.08. Обука во Велес за користење на медија вики софтверот
 15. 2011.04.09. Предавање на Економскиот институт
 16. 2011.04.16. Обука во Скопје за користење на медија вики софтверот
 17. 2011.09.06. Ден за придонес на Википедија во организација на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово и во Скопје
 18. 2011.10.06. Викимедија Македонија со поддршка на вики заедницата на it.wikipedia.org
 19. 2011.10.10. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“
 20. 2011.10.10. МТМ Телевизија, гостување во програма
 21. 2011.10.13. Македонско радио, Радио Скопје, гостување во контактна емисија
 22. 2011.12.15. Предавање на ФИНКИ
 23. 2012.01.04. Сител ТВ, „Се повеќе статии на македонски јазик на Википедија“
 24. 2012.01.12. Алфа ТВ, гостување во контактната програма „Портик“
 25. 2012.01.15. Вики средба, Менада, Стара Чаршија
 26. 2012.01.17. Викимедија Македонија дава поддршка на вики заедницата на en.wikipedia.org
 27. 2012.01.23. Викиманија 2012, аплицирање за стипендија.
 28. 2012.01.24. Партнерство помеѓу Orange и Фондацијата Викимедија
 29. 2012.01.26. Викимедија Конференција во Берлин
 30. 2012.01.27. Finance meeting во Париз
 31. 2012.02.23 Open Wiki GLAM of Serbia 2012
 32. 2012.02.29. Telenor овозможи бесплатна достапност на Википедија преку мобилен во Азија и Југоисточна Европа
 33. 2012.03.14. Обука за студентите по историја
 34. 2012.03.21. Предавање на SEEU
 35. 2012.03.30. Обука на Економски факултет - Скопје
 36. 2012.04.26. Викимедија Македонија на SEEU
 37. 2012.04.26 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и SEEU
 38. 2012.04.27. 10 години Слободен Софтвер Македонија
 39. 2012.06.06 Ништо нема да се случи - Струга
 40. 2012.07.05 Доделени дипломи на студентите учесници во проектот „Македонија на Википедија“
 41. 2012.07.10 Хаклаб КИКА, секој вторник од 19.30 часот
 42. 2012.07.12 Хаклаб КИКА, python, pywikipedia, бот
 43. 2012.07.21 Микросам Академија - Прилеп, предавање за Википедија
 44. 2012.10.14 Wikimedia CEE 2012 конференција во Белград
 45. 2012.10.15 Викимедија Украина во посета на Македонија
 46. 2012.12.05. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје
 47. 2012.12.06. Викимедија Македонија на Филозофски факултет - Скопје
 48. 2012.12.13. Викимедија Македонија на ФЛФ „Блаже Конески“
 49. 2013.01.25 Интервју за Википедија во Антена
 50. 2013.01.25 Меморандум за соработка помеѓу ВММК и НУБСК

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).